El Projecte

La Biblioteca Digital Vendrellenca és un projecte impulsat per la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell amb l’objectiu principal de facilitar l’accés a documents de la Col·lecció Local, i que la Biblioteca ha anat recollint i conservant al llarg dels anys, així com per tal d'assegurar-ne la seva preservació.

Aquest fons format per fulletons, programes, impresos, etc., s’anirà digitalitzant i posant a disposició pública mitjançant aquest repositori

Actualment, la Biblioteca Digital Vendrellenca inclou tres grups de documents: els relacionats amb la figura d’Àngel Guimerà, Benvingut Socias i el de “Festes Majors del Vendrell” que es conserven a la Col·lecció Local de la Biblioteca.

Per accedir als diferents documents es pot fer de dues maneres: o bé des de la pàgina d’inici, clicant al títol de la col·lecció corresponent (“Àngel Guimerà” o “Festes Majors del Vendrell”) o bé fent ús del cercador i el submenú “Etiquetes”.

Així mateix, s’ha incorporat un accés des de la pàgina d’inici a l'ARCA, l’Arxiu de Revistes Catalanes Antigues, des d’on també es pot consultar la premsa local vendrellenca més antiga.