El Projecte

La Biblioteca Digital Vendrellenca és un projecte impulsat per la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell amb l’objectiu principal de facilitar l’accés a documents de la Col·lecció Local, i que la Biblioteca ha anat recollint i conservant al llarg dels anys, així com per tal d'assegurar-ne la seva preservació.

Aquest fons format per fulletons, programes, impresos, etc., s’anirà digitalitzant i posant a disposició pública mitjançant aquest repositori.

Actualment, la Biblioteca Digital Vendrellenca inclou set grups de documents: els relacionats amb la figura d’Àngel Guimerà, Benvingut Socias, Cercle Filatèlic, la Festa Major del Vendrell, La Fira de Santa Teresa, Biblioteca Popular del Vendrell i l'Hemeroteca Històrica Vendrellenca que es conserven a la Col·lecció Local de la Biblioteca.

Per accedir als diferents documents es pot fer de tres maneres: o bé des de la pàgina d’inici, clicant al títol de la col·lecció corresponent, fent ús del cercador o bé navegant pel núvol d'etiquetes.

Per consultar la premsa local vendrellenca més antiga ho podeu fer a través d'ARCA, l'Arxiu de Revistes Catalanes Antigues.